OBS! Redusert tilbud. Vennligst sjekk oppdatert informasjon om hytter og aktiviteter som gjelder for DNT generellt. 
ENG. Reduced service. Please check updated information on cabins and activities.
​​​​​​​Se lenger ned for info om DNT Lillehammer hytter. 

Turboka "70 turer for store og små - i Øyer, Gausdal, Lillehammer og omland" har fått god mottakelse, og det er solgt et betydelig antall etter at boka ble lansert 25. mai 2018. Mer info om boka og utsalgsteder finner du her.

Hyttene våre

Korona-pandemien har ført til en unntakstilstand. Det er inntil videre ikke mulig å forhåndsbestille eller booke DNT Lillehammers hytter. Lyngbua, Djupslia og Vetåbua er uansett stengt fram til 10. juni på grunn av hensyn til villreinen. I vårløsningen er både Skjellbreidhytta, Kittilbua og Vestfjellhytta vanskelig tilgjengelig, og de er også stengt fram til 10. juni. Følg med på nyhetsmeldinger og nærmere beskjed på hyttesidene på UT.no om hvilke ordninger som blir gjort gjeldende for hver enkelt hytte.

Forhåndsbestilling av sengeplass på selvbetjente og ubetjente hytter

DNT Lillehammer har innført mulighet for booking på to av våre hytter, nemlig Vestfjellhytta og Skjellbreidhytta (stoppet midlertidig). Forhåndsbestilling er begrenset til ca halvparten av sengene på hver av hyttene, og i normale tider er "drop in" selvfølgelig fortsatt mulig og ønskelig. SOMMEREN 2020 ER "DROP IN" ANTAKELIG IKKE MULIG pga koronaen.

MER INFO OM BOOKING HER

.

.

Dette er våre samarbeidspartnere:

Kveldsturene  går hver tirsdag i sesongen.  Start 5. mai i 2020. Felles avreise fra parkeringsplassen mellom Håkons Hall og Nordsetervegen kl 18.