Nærturlederkurs i friluftsliv

Kurs, Turlederkurs, Nærtur
DNT Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)

Innhold: Turplanlegging, turlederrollen, ansvar, oppgaver, utstyr, område- og kartkunnskap.

Tid og sted: Kl. 18.00 - 21.00. Lillehammer læringssenter, Fossvegen 18, 2609 Lillehammer (ikke Krokbua, som det står i programmet)

Vi begynner inne med litt teori. Deretter blir det ei økt ute, før vi avslutter med oppsummering inne.

Meld deg inn i DNT her.

Nærturlederkurs i friluftsliv

DNTs nærturlederkurs er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede kortere dagsturer i områder hvor nærturleder er lokalkjent. Opptakskrav: DNT-medlem og ha gjennomført DNTs ambassadørkurs (Ambassadørkurset kan tas senere). ...

• Elisabeth Hasselknippe