Årsmøte 2019 - DNT ung Lillehammer

6. mai kl. 18:00 - 21:00
Arrangement, Medlemsmøte, #Årsmøte
DNT ung Lillehammer

Vi tar frem hodelykta og sikter mot stjernene! Sammen skal vi sette kursen!

Velkommen til årets viktigste begivenhet, DNT ung Lillehammers ÅRSMØTE!

En innholdsrik og spennende kveld for deg som er DNT-medlem, har lyst å bli kjent med nye folk og bruke stemmeretten din til å påvirke DNT ung Lillehammers aktiviteter og prioriteringer for neste år. Er du likevel ikke DNT medlem, men lurer på hva vi driver med er dette en gylden sjanse (men for å kunne votere MÅ du være DNT medlem)!

Hvorfor skal jeg være med på et årsmøte?

Årsmøtet er en del av det som gjør DNT ung Lillehammer til en demokratisk organisasjon – som betyr at vi er avhengige av at DU er med å bestemmer hva ditt fritidstilbud skal være!

Du som vanlig medlem eller frivillig i DNT ung Lillehammer er kjernen i organisasjonen vår. Vi vil at du er med å bestemmer hva vi finner på, hvem som sitter i styret og hva organisasjonen skal bruke støttemidlene våre på. DNT ung Lillehammer er for, med og av ungdom – og her er din sjanse til å påvirke hva vi finner på både i 2018 og i 2019. På årsmøtet skal vi velge hvem som sitter i styret.

Vil du bli med i styret send en melding til oss på ung.lillehammer@dnt.no innen 29. April.

PRAKTISK INFO

------------------

Sted: Fabrikken (Løkkegata 9, 2615 Lillehammer)

Tid: 6. mai, 18:00-21:00

Avstemning: valg av nytt styret

Frister:

• 6. april – innmeldte saker.
  • 29. April – stille til styret.

Agenda:

1. Tema-brief av en kul-lokal fyr (vi gjør vårt beste for å få tak i en!).

1. Konstituering av årsmøte

1. Årsberetning for DNT ung Lillehammer

1. Handlingsplan

1. Regnskap for DNT ung Lillehammer

1. Godkjenning av budsjett

1. Valg av nytt styret

1. Innmeldte saker

1. Idemyldring for året som kommer

(7.) Valg av nytt styret:

• Styreleder
  • 4 x Styremedlem
  • Varamedlem

Stillinger som blir valgt innad i styret er:

• Nestleder
  • Turkoordinator
  • Event-koordinator
  • Medieansvarlig

Saksdokumenter legges ut på DNT ung Lillehammer sin offisielle DNT side senest 30. Mars: https://lillehammer.dnt.no/ung/, på vår facebookside og i dette arrangementet. Innmeldte saker skal sendes til ung.lillehammer@dnt.no senest 1 måned før årsmøte, 6. april.

Annen informasjon:

- Ta med mobil for anonym avstemning.