7-fjellstur med DNT ung Lillehammer

7. september kl. 09:00 - 18:00
DNT ung Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)

7-fjellsturen arrangeres hvert år i regi av DNT Lillehammer, og vi i DNT ung Lillehammer gjentar suksesseen fra i fjor, å arrgangerer en sosialt tur sammen. Bli med oss på tur for å bli bedre kjent med andre turentusiaster.

Det finnes tre versjoner av turen:

• 3-fjellsturen: 8 km og antatt tidsforbruk er 3 timer – med individuelle variasjoner.
  • 5-fjellsturen: 20 km og antatt tidsforbruk er 5 timer – med individuelle variasjoner.
  • 7-fjellsturen: 27 km og antatt tidsforbrukt 7 timer - med individuelle variasjoner.

Vi satser på å gå hele 7-fjellsturen, men er åpet for at de som melder seg på også kan velge 5-fjellsturen ettersom ruten splttes underveis.

Prisen for denne turen er gratis for DNT ung medlemer og 50 kr for ikke medlemmer.

Trenger du skyss fra Lillehammer til Pellestova kan du ta buss fra Håkons Hall kl 0830 eller fra Høgskolen Storhove noen minutter senere. Retur fra Pellestova kl 17.

Buss koster 100 kr og kan bestilles HER.

Kart og turbeskrivelse finner du her: Kart og turbeskrivelse

Ta med deg mat, drikke og tursnack for hele dagen. Det er to drikkeposter i løpet av turen, hvor det er mulig å fylle oppigjen drikkeflaska.

Vår plan er oppmøte på Pellestova 09:15, hvor vi har en samling hvor vi tar en gjennomgang av turen og fyller ut detalkerkort, før vi starter på turen.

7-fjellstur med DNT ung Lillehammer

Turleder: