Høstmøte: Trygghet med barn i fjellet

Onsdag 13. november. Kl. 19 på Fabrikken. Barn har stor glede av å være med på tur i skogen og fjellet. For at opplevelsen skal være bra må turen passe barnas ferdigheter.

Ett av våre medlemmer som har gode erfaringer med barn på tur er Ragnhild Moen Holø. Hun har også en erfaring som ikke er fullt så morsom. Ragnhild forteller oss om dette og bakgrunnen er reportasjen "Toppturbarna" hun har laget i sin jobb som journalist i NRK.

Ragnhild er turleder i Barnas Turlag og har også fartstid fra DNT Lillehammer gjennom fjellsportsgruppa.

Ørjan Venås fra Vågå er med i Besseggenpatruljen og har mange erfaringer med barn på tur både fra arbeidet med patruljen og fra sin bedrift Gjendeguiden. Han forteller om sine erfaringer og svarer på spørsmål.

Hvis tiden strekker til informerer vi også litt om vårt turprogram for 2020 og litt hva vi holder mest på om dagen i DNT Lillehammer.

Enkel servering.

Møtet er åpent og alle er velkomne, også de som ikke er medlemmer i DNT. Det er fint om alle som kommer melder seg på ved å trykke på den røde knappen "Meld deg på". Årsak er at vi ønsker å treffe sånn noenlunde på kringla fra Horsters :)

Fabrikken har adressen Løkkegata 9 og ligger bak Tyrili klatresenter. De som kjører kan parkere på Lurhaugen.

Høstmøte: Trygghet med barn i fjellet

Turleder: