Trekanten i Trollheimen

Fellestur, Fottur, Fjelltur, Klassiker, Hyttetilhytte
DNT Lillehammer
Trollheimen (se kart)

Torsdag 13. august starter vi på en av Norges mest populære turer. Vi møtes på Gjevilvasshytta for innsjekk og middag, og tilbringer kvelden til å bli kjent med hverandre. Etter frokost fredag går turen mot Jøldalshytta hvor vi tilbringer neste natt. Lørdag velger vi alternativ trase etter værforhold, enten over Gjeithetta eller via Svartådalen. Vel framme på Trollheimshytta spiser vi middag og nyter de flotte omgivelsene der. På søndag venter den lengste og mest varierte etappen mellom Trollheimshytta tilbake til Gjevilvasshytta. Vi spiser skikkelig frokost og lager ekstra stor matpakke for denne dagen. Dagsetappene er på 7-9 timer. Det kreves at du er i god form og vant til å gå lange turer i høyfjellet. Max 10 deltagere.

Utstyr: https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776

Pris:  Påmeldingsavgift kr 200 for medlemmer i DNT, kr 300 ikke-medlemmer.

På grunn av den pågående Covid19-pandemien er det innført spesielle regler for sommersesongen 2020. Alle TTs betjente hytter har redusert antall sengeplasser i sommer, og all tilgjengelig kapasitet må bookes på forhånd. Det vil si at den enkelte må kontakte de aktuelle hyttene og bestille der, med henvisning til fellestur DNT Lillehammer. Ta kontakt med turleder på telefon/epost og meld deg på via hjemmesiden.

Turistforeningen har ikke plassgaranti sommersesongen 2020. Det betyr at drop-in ikke er tillatt.

Vanskelighetsgrad:  Middels til krevende.

Oppmøte: Gjevilvasshytta kl.17.00. Felleskjøring kan avtales ved påmelding. Bensinspleis.

Påmelding:  Bindende påmelding  på lillehammer.dnt.no

Turleder:  Signemette Granheim Larsen