Skitur Brøttum

Fellestur, Skitur, Langrennskitur
DNT Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)

Mange kjenner løypenettet mellom Søre Ål og Brøttum, men ikke så mange kjenner løypene videre fra Brøttum innover mot Næra og Biskopåsen. Dette forsøker vi å gjøre noe med på denne turen. Start blir i lysløypa rett ovenfor Brøttum sentrum (langs veien til Lismarka).

Følg Fylkesvei 213 sørover. Ta til venstre ved Brøttum kirke. Følg veien mot Sjusjøen rett gjennom Brøttum sentrum og enda noen hundre meter til Afsethrampa. Da ser du klubbhus og lysløype. Sving inn til høyre ved rampa. Parkering på jordet.

Forholdene og løypeprepareringen avgjør hvor langt vi kommer, det er flere valgmuligheter.

Oppmøte: Søndag 21. februar, ved lysløypa Brøttum kl. 09.30. Deltakerne må sørge for egen transport, men turleder kan hjelpe til med koordinering for de som ikke kan kjøre selv.

Varighet:        3 – 4 timer med pause.

Utstyr:            Langrennsski eller turski, bekledning for markatur, niste og termos.

Påmelding:     Via nettsidene senest 19. februar kl. 21.00.

Turleder:        Erik Vea, mobil 926 68 946.

Kart:               For løypekart, se Skisporet.no (Søre Ål – Brøttum).

Skitur Brøttum

• Erik Vea