Årsmøte

På programmet står blant annet årsmelding 2020, regnskap 2020, budsjett 2021, innkomne forslag og valg. Vi regner med at møtet varer til omtrent kl. 21.

De som ønsker å melde inn en sak til årsmøtet bes gjøre dette til styreleder Tom Harald Hansen på styreleder.lillehammer@dnt.no innen onsdag 3. februar.

Bruk påmeldingen til høyre.  Påmelding er obligatorisk på grunn av smittevern. Hvis årsmøtet ikke skulle la seg avhold på Maihaugen, vil alle påmeldte få beskjed om dette e-post eller SMS, og få tilsendt link til avvikling av møtet på Teams. Du må altså melde deg på både om du kommer på møtet på Maihaugen, og om årsmøtet skulle bli på nett.

Vel møtt!

Dokumenter:
Årsmelding for 2020

Om kjøp og restaurering av Kittilbua

Om endring av vedtekter

Årsmøte

DNT Lillehammer inviterer alle medlemmer til årsmøte onsdag den 3. mars klokka 19:00 på Maihaugen. Møtet er flyttet fra Lillehammer kino. På programmet står blant annet årsmelding 2020, regnskap 2020, budsjett 2021, innkomne ...