Kveldstur til Sundgården

Fellestur, Fottur, Aktivitet, Kveldstur, Lavterskeltur
DNT Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)

Vi følger pilegrimsleden til idylliske Sundgården. Dette er en kort tur (ca. 700 meter én veg), men de som ønsker en lengre tur kan få det! For de som ønsker en kort tur, går vi inn til Sundgården, hvor vi ser på området og spiser kveldsmat sammen. De som ønsker en lengre tur, tar en runde for å møte våren i skogen og ved Lågen, før begge gruppene møtes for en liten rast ved Sundgården. Vi er to turledere og kan derfor dele gruppa.

Oppmøte: torsdag kl. 18.00 v/Høgskolen i Innlandet på Storhove (den nederste, gruslagte parkeringsplassen, like ved undergang under E6). Ta kontakt med turleder om du ikke er kjent, så gjør vi nærmere avtale.

Utstyr: turen går på sti, så det er fint med gode sko. Det kan være lurt å ha med en ekstra genser eller jakke. Ta med egen drikke og litt mat, om du ønsker noe å spise.

Påmelding: du må melde deg på på DNTs hjemmeside: lillehammer.dnt.no, eller ved å kontakte turleder innen kl. 21 kvelden før tur. Det er begrenset antall plasser. Ta kontakt med turleder om du ikke er kjent, eller ikke kommer deg til oppmøtested på egen hånd.

Vi ivaretar gjeldende smittevernhensyn. Velkommen på tur!

Kveldstur til Sundgården

Turledere: