Rundtur mellom gapahuker ved Røyslimoen - DNT tilrettelagt

Fellestur

Dato
24. oktober kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Utno, Dntsjekkut, Gapahukjeger
Arrangør
DNT Lillehammer
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)

DNT tilrettelagt et tilbud for deg som trenger hjelp til å komme deg på tur. Denne søndagen møtes vi på  parkeringsplassen ved Røyslimoen skole/idrettsplassen.Herfra følger vi Gamle Røislivegen og krysser vegen like ved busstoppet. Vi fortsetter opp bakken på andre siden av vegen og følger T-merket sti mot Krokvang. Stien går i utkanten av bebyggelsen og passerer Røyslitjernet og vi fortsetter et lite stykke før vi tar en avstikker oppom den første gapahuken på turen. Oppe på en høyde finner vi en fin gapahuk som tilhører Steinrøysa barnehage. Hvis du har lastet ned appen Ut.no kan du registrere besøket ditt elektronisk via lista Gapahukjeger.

Vi går videre innover i skogen til T-stien går over et flatt berg som minner om et svaberg. Her tar vi til venstre og etter 150 meter kommer vi til en flott gapahuk. Den tilhører Røyslimoen skole og  har fin utsikt. Her spiser vi matpakka og koser oss sammen.Nå kan du registrere din andre gapahuk elektronisk. Etter rasten fortsetter vi østover til vi kommer ned på skogsbilvegen som går mellom Roterud og Røyslimoen.Vi følger vegen tilbake til Røyslimoen, og ved skolen har vi gått en fin rundtur. Hele runden er ca. 5 km. og går på sti i lett skogsterreng. Du trenger tursko med godt grep da det er røtter og steiner på stien. Det er ett parti som kan være bløtt hvis det har regnet. 

Du må ha varme klær og gode støvler som passer for årstiden. Vi skal sitte ved gapahuken og spise medbrakt mat.  Ta gjerne med noen vedpinner til bålet. Ta kontakt med turleder hvis du trenger skyss.

Rundtur mellom gapahuker ved Røyslimoen - DNT tilrettelagt

DNT tilrettelagt et tilbud for deg som trenger hjelp til å komme deg på tur. Denne søndagen møtes vi på  parkeringsplassen ved Røyslimoen skole/idrettsplassen.Herfra følger vi Gamle Røislivegen og krysser vegen like ved ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Signemette Granheim Larsen