Fjellmarsj fra Vetåbua til Djupslia

Arrangement, , Fottur, Fjelltur, For_Folk_Flest
DNT Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)

Deltakerne går strekningen i eget tempo og på eget ansvar, og kan velge stier av ulik lengde.  Korteste distanse er ca. 17 km. Flere alternative forslag blir presentert her på nettsida når tidspunkt for fjellmarsjen nærmer seg.

På Djupslia har vi enkel servering til alle, inkludert i prisen. Dette er en god anledning til å bli kjent med et flott og lett tilgjengelig fjellterreng i rimelig nærhet. Arrangement i samarbeid med GD.

• Oppmøte: Håkons Hall kl. 08.00. Bussen stopper i ved Tingberg i Øyer etter avtale.
  • Utstyr: Dagstursekk
  • Varighet: Avreise fra Djupslia ca kl. 17.30 (ankomst Lillehammer ca. kl. 18.30)
  • Vanskelighetsgrad: Middels
  • Pris: Medlemmer kr 250, ungdomsmedlemmer kr 100. Andre betaler kr 350.
  • Påmelding: se påmeldingsknapp til høyre på sida.
  • Turkoordinator: Ragnvald Jevne, tlf. 992 19 455

Alternative ruter: Fra Vetåbua går vi T-stien (Rondanestien) sørover til Bjørgeseter på Goppollen. Vi fortsetter også T-stien et stykke videre etter at vi har krysset Goppolvegen. Det enkleste er å følge T-stien hele strekningen. På Goppolfjellet merker vi ei rute parallelt, som går over Høgtinden og Heratinden, og som er sterkt å anbefale. Disse to alternativene møtes igjen ved Tautern. Derfra er det strake vegen videre på T-stien over Åstkjørkja til Djupslia. Men dersom du ser at du har god tid ved Tautern, er det mulig å ta en omveg via Skjelbua og Ner-Åsta. Noen vil kanskje ta en avstikker i retning Harlandshytta. Bare pass på at dere beregner tida, slik at dere kommer tidsnok fram til Djupslia.

Vi du forlenge turen med en dag ekstra? Da foreslår vi at du overnatter på Djupslia fra lørdag 25. til søndag 26. juni. På søndag går du da fra Djupslia og sørover. Målet kan være Nordseter, Pellestova eller Gondoltoppen/Mosetertoppen i Hafjell. Fra Nordseter går det buss til Lillehammer.

Arrangement i samarbeid med GD.

Fjellmarsj fra Vetåbua til Djupslia

DNT Lillehammer setter opp buss til Vetåbua på Fåvangfjellet lørdag 25. juni. Deltakerne går i eget tempo til Djupslia på Øyerfjellet, hvor vi blir hentet med buss ca kl. 17.30. Deltakerne ...