Natt i naturen med formiddagstur søndag

Fellestur

Fra dato
1. oktober 2022 kl. 15:00
Til dato
2. oktober 2022
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Nattinaturen
Arrangør
DNT Lillehammer

Bli med på en natt i naturen fra lørdag til søndag.Kanskje dette blir din første? Du vil ikke angre! Få frisk luft i lungene, epleroser i kinnene og god mestringsfølelse. Vi finner en trivelig plass der vi kan slå opp telt eller spenne opp hengekøye.Det vil også være noen soveplasser inne i gapahuken. Vi tilbringer kvelden sammen rundt bålet og håper at månen vil lyse for oss. Er det klarvær kan vi kanskje nyte kvelden under stjernehimmelen. Du kan velge å sove hjemme i egen seng, men må da selv organisere hjemreise fra stedet på kvelden.

På søndag spiser vi felles frokost før vi pakker sammen telt og annet utstyr. Deretter tar vi på turstøvler og ryggsekk før vi labber i vei på tur. Vi beregner å bruke ca 3 timer på turen.

Bekledning: Du må ha gode varme klær som egner seg for en kveld/natt ute.(Dunjakke, tykk ullgenser, trøye og stillongs i ull, lue i ull, balaklava/skjerf og ullvotter er et minstrekrav) Husk at "ull er gull" og kle deg "lag på lag".

Utstyr: Hodelykt, isolerende liggeunderlag (gjerne oppblåsbart), en god sovepose egnet for årstiden, termos med varmt vann, mat for kvelden og frokost/lunch søndag evt. primus og ekstra proviant. Ta også med noen vedkubber til bålet. Ta kontakt med turleder hvis du lurer på hva du trenger av utstyr.  BUA Lillehammer låner ut gratis utstyr hvis du ikke har selv.

Sted og oppmøte: Bestemmes senest 1. oktober. Samkjøring kan avtales mellom deltakere etter påmeldingsfristens utløp.

 

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Signemette Granheim Larsen