Friluftsskolen 2022

Arrangement, Dnt-Skolefri, Friluftsskole,
Barnas Turlag Lillehammer, DNT Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)

Friluftsskolen varer i fem dager og arrangeres to ganger.

• Mandag 20. til fredag 24. juni. Uke 25. Fullt. Venteliste
  • Mandag 27. til fredag 1. juli. Uke 26. Fullt. Venteliste

Påmelding

Det er 18 plasser hver uke og de som melder seg på først, får først plass. Hvert barn kan kun delta i en uke.  Deltakelse er i utgangspunktet for medlemmer bosatte i DNT Lillehammers medlemsområde som er kommunene Lillehammer, Gausdal, Øyer og nordlige delen av Ringsaker.

Friluftsskolen er kun for medlemmer i DNT og du må være medlem før du melder deg på. Det kan ta inntil et par dager etter innmelding før medlemskapet er bekreftet.

Det har vært dataproblemer i DNT i det siste og derfor kan noen få problemer med å melde på sitt barn selv om man er medlem. Prøv gjerne et par ganger ved problemer. Hvis man er medlem og ikke får gjennomført påmeldingen her på nettsiden, så send påmelding på epost til lillehammer@dnt.no Påmeldingen skal inneholde dato for hvilke uke, navn på barnet, medlemsnummer og fødselsdato.

Om innholdet

Det vi gjør i friluftsskolen er opplæring og deltakelse i enkelt friluftsliv for barn. For eksempel turgåing og orientering i skogen, brenning av bål, bruk av kniv, padling og bading. Programmet bestemmes av leder og aktivitetsledere fra dag til dag. Avhengig av blant annet vær. Vi er ute hele tiden.

Tilbudet varer hele dagen og barna skal møte opp på Krokbua eller etter nærmere avtale.

Ved behov vil det innføres smittevern mot Corona.

Friluftsskolen 2022

Friluftsskolen i 2022 på Krokbua er et tilbud i friluftsliv for barn mellom 2. og 6. klasse, født 2015 eller eldre. Friluftsskolen varer i fem dager og arrangeres to ganger. Mandag 20. ...

Turleder:

• Astrid Rieber-Mohn