Svevetelt og hengekøyetur i Langsua nasjonalpark med Barnas turlag

Fellestur

Fra dato
27. august kl. 12:00
Til dato
28. august kl. 13:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tretelt, Svevetelt, Aktiviterforbarn
Arrangører
Barnas Turlag Lillehammer, Barnas Turlag Gausdal , Barnas Turlag Øyer , DNT Lillehammer

Har du lyst til å overnatte i et telt som svever 1,5 m over bakken? Da bør du bli med Barnas turlag til Langsua nasjonalpark i Gausdal siste helga i august!

Vi møtes på Holsbru kafe (bom) kl. 1200 på lørdag formiddag og kjører sammen inn til parkeringsplassen. Vi går 5-600 m inn til teltplassen og "henger opp" teltene i trærne. Vi prioriterer plassene i teltene til barna, så de voksne må "ligge på bakken" i telt/ hengekøye/ eller under åpen himmel. 

Etterpå tar vi en tur i nærområdet, leker ved leirplassen og koser oss med mat på leirplassen i kveldingen. Det går også an for barna å ta med fiskestang for å prøve fiskebettet. 

Søndag morgen koser vi oss med frokosten på leirplassen før vi river teltene. De som har lyst kan bli med på en topptur i nærområdet.

Barna som skal ligge i svevetelt må ha med liggeunderlag og sovepose, de voksne tar med det de trenger til sin overnatting. Ta ellers med varme klær til kvelden, kokeutstyr og det dere trenger til en overnatting ute i august. Vi kan gi tips til pakningsplan hvis dere trenger det. 

Påmelding på våre nettsider - MELD BARE PÅ BARNA. Kun 12 plasser.

Kontaktinformasjon: