Grunnleggende turlederkurs lørdag 14.-søndag 15. oktober

DNT Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)

• Felles avreise fra Håkons Hall, Lillehammer kl 09 lørdag 14.10.17
  • Vi avslutter på Djupslia søndag 15.10.17 kl 15, og er tilbake på Lillehammer ca kl 16.

Opptakskrav modul 2, Grunnleggende turlederkurs:

Gjennomført ambassadørkurs og medlem i DNT. (Dersom noen av deltakerne ikke har ambassadørkurset fra tidligere, vil DNT Lillehammer holde et slikt kurs en kveld første halvdel av oktober.) Du må ha god og generell turerfaring fra tidligere, samt et ønske om å dele din turglede med andre. Det er 16 års aldersgrense for å delta på grunnleggende turlederkurs.

Kurset blir vurdert med bestått/ikke bestått.

Etter endt kurs skal deltagerne ha:

• God praktisk og teoretisk kunnskap om turledelse
  • God generell turkunnskap
  • God kunnskap om turutstyr, turbekledning og mat/drikke på tur
  • Grunnleggende orienteringsferdigheter

Pris: kr 1000,-. Aktive medlemmer av DNT Lillehammer, som enten er turledere eller som skal lede turer for vår forening, får kurset gratis.

Kursleder: Kjetil Brandsar, tlf 909 19 021.

Påmelding skjer ved at du sender en e-post til koordinator Ragnvald Jevne, tlf 992 19 455, e-post ragnvald.jevne@gmail.com. I e-posten skriver du litt om tidligere turerfaring, og hvorfor du ønsker å ta utdanning som turleder.

Påmeldingsfrist:: Kurset er fulltegnet, og vi tar ikke i mot flere påmeldinger.

Grunnleggende turlederkurs lørdag 14.-søndag 15. oktober

DNT Lillehammer inviterer til grunnleggende turlederkurs (modul 2 i DNTs kursrekke). Kurset varer i 15 timer og går over to dager. Sted er Djupslia i Øyerfjellet.  Felles avreise fra Håkons ...