Toppturhelg på Dovrefjell. Torsdag 05. – Søndag 08.Juli

Voksne, Fjellsportinteresserte
DNT fjellsport Lillehammer, DNT Lillehammer
Dovrefjell (se kart)

Vi går inn til området ved Kjelsungbandet fra Skamsdalsætrin og setter opp teltleir der. Herfra har vi muligheten til mange flotte toppturer med blant annet 2000meters toppene Skredahøin, Storstygge Svånåtind, Bruri og Store Langvasstind.

Kart: Snøhetta
Avreise: Kl. 08.00
Vanskelighetsgrad: Krevende
Påmeldingsfrist: 01. juli
Turkordinator: Johannes Nygaard, johannes_nygaard@hotmail.com, 93881201

På samlinger har vi ikke turleder, men turkoordinator. Oppgaven til turkoordinator er å organisere samlingen (tid og sted). Turkoordinator vil ikke kunne ha oversikt over hvor den enkelte deltaker er til enhver tid. Deltakerne må selv vurdere sine ferdigheter, og den enkelte har ansvar for seg selv og sikkerheten under turen.

Toppturhelg på Dovrefjell. Torsdag 05. – Søndag 08.Juli

Turleder: