Kajakkurs

10. juni kl. 17:00
Fellestur, Padletur, Kajakk, Kajakkurs
DNT ung Lillehammer, DNT Lillehammer

Vi tilbyr et fullt kurs i kajakkpadling som gir mulighet for å leie kajakk og padle i hav. Kurset er «nybegynner hav» på 16 timer. Kurset er mer omfattende enn våttkort og inkluderer selvfølgelig også dette. Kurset er en del av samarbeidet mellom Lillehammer Ro- og kajakklubb. Kurset holdes ved klubbens lokaler på Vingnes. Med dette kurset kan du låne utstyr fra klubben hvis du er medlem i kajakk klubben.

Tidsrom: hele lørdagen og søndagen.

Utstyr: Ha med 2 sett med superundertøy (både ull og syntetisk funker), håndkle og sandaler. Pluss skift til etter kursslutt.

Oppmøte: Lillehammer Ro og Kajakklubb, v/båthavna på Vingnes

Aldersgrense: 16

Prisen blir 500 kroner for medlemmer i DNT. Medlemmer i DNT ung, Lillehammer er prioritert om det blir for mange påmeldte.

Prisen blir 2000 kroner for ikke-medlemmer.

Etter kurset er alle sertifisert til å kunne låne kajakk med seg til havet enten det Vestlandet eller til Oslofjorden.

Hvis kurset er fullt, eller du ikke medlem i DNT ung, så kan du melde deg på samme kurs helgen etter.

OBS! Du kan bli med på fjellsportsgruppas kajakktur til Hvaler den 22. juni med dette kurset i boks.