Langhelg i Tafjordfjella - Onsdag 25. juli - Søndag 29. juli

29. juli
Voksne, Fjellsportinteresserte
DNT fjellsport Lillehammer, DNT Lillehammer

Tur sammen med fjellsportgruppa til Bergen og Hordaland turlag til den selvbetjente hytta Veltdalshytta i Tafjordfjella. Området har mange flotte topper å velge i. Tordsnose, Naushornet, Karitind, Høgstolen og Svartegga for å nevne noen. Vi går inn til hytta på onsdag fra Billingen, og tilbake igjen på søndag. Turen inn og ut igjen er på ca 20 km. Torsdag, fredag og lørdag er reine toppturdager.

Kart: Tafjordfjella.

Vanskelighetsgrad: Krevende

Påmeldingsfrist: 18. juli

Avreise: Tas nærmere avreise.

Turkoordinator: Kristine Solberg og Johannes Nygaard, johannes_nygaard@hotmail.com, tlf. 93881201.

På samlinger har vi ikke turleder, men turkoordinator. Oppgaven til turkoordinator er å organisere samlingen (tid og sted). Turkoordinator vil ikke kunne ha oversikt over hvor den enkelte deltaker er til enhver tid. Deltakerne må selv vurdere sine ferdigheter, og den enkelte har ansvar for seg selv og sikkerheten under turen.

Turleder:

• Johannes Nygaard