Toppturcamp i Hurrungane- Torsdag 2. august til søndag 5. august

Ekstra krevende
Voksne, Fjellsportinteresserte
DNT fjellsport Lillehammer, DNT Lillehammer
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

Vi tar utgangspunkt i Hurrungane for å finne luftige og alpine topper. Vi kommer til å velge topper vi kan bestige med klyving/svært enkel klatring og rappell. Det er derfor viktig at deltakerne har erfaring med og føler seg trygg på dette. Tur(ene) og utgangspunkt bestemmes av været. Alternative turer kan for eksempel være Store Austanbotntind, Dyrhaugstindene. Vi satser på å bo i telt, men avhengig av hvor vi velger å ha utgangspunkt vil det også kunne bli mulighet for å bo på hytte.

Utstyr: Klær til høyfjellsbruk, mat og utstyr for telting, klatresele, taubrems/rappellåtter, prusik, 60 og 120 cm slynge, 2 skrukarabinere, klatrehjelm, stegjern, isøks.

Kart: Hurrungane
Terreng: Meget kupert

Vanskelighetsgrad: Meget krevende

Avreise: Circle K Strandtorget, avreisetid torsdag 2. august avtales nærmere

Påmeldingsfrist: 10. Juli

Maks antall deltakere: 10

Turkoordinatorer: Erlend Øien Sørnes erlendsornes@gmail.com og Martin G. Johansen martingjohansen@gmail.com

På samlinger har vi ikke turleder, men turkoordinator. Oppgaven til turkoordinator er å organisere samlingen (tid og sted). Turkoordinator vil ikke kunne ha oversikt over hvor den enkelte deltaker er til enhver tid. Deltakerne må selv vurdere sine ferdigheter, og den enkelte har ansvar for seg selv og sikkerheten under turen.

Toppturcamp i Hurrungane- Torsdag 2. august til søndag 5. august

Turledere: