Nærturlederkurs

Innhold: Turplanlegging, risikovurdering, turlederrollen, ansvar, oppgaver, utstyr, bekledning, område- og kartkunnskap. Dette er et praktisk kurs, der vi starter inne den første timen, og tar deretter oppgaver og øvelser ute i naturen.

For å bli med er det en fordel å ha tatt vårt ambassadørkurs som er den 4. april.

Tid og sted: klokka 18.00 - 21.00 på Skistua kafé på Birkebeineren skistadion

Husk å melde deg på.

Nærturlederkurs

DNTs nærturlederkurs er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede kortere dagsturer i områder hvor nærturleder er lokalkjent. Opptakskrav: Kun DNT-medlem. Innhold: Turplanlegging, risikovurdering, turlederrollen, ansvar, oppgaver, utstyr, bekledning, ...