Siste nytt ifra Fjellsportgruppa

Klikk her for å skrive tekst.

19/8-17: Vel overstått sommer. Fjellsportgruppa går inn i en roligere periode og det gjenstår 3 offisielle turer på turprogrammet. Førstkommende helg med topptursamling i Leirdalen, stiløpetur over Besseggen i september og forhåpentligvis sesongstart på ski i november. Oppfordrer også dem som ønsker å få med flere på tur til å forhøre seg på Facebooksidene til fjellsportgruppa. Gruppa har passert 600 medlemmer så her er det mange muligheter for turfølge. Minner også om vår online-påmeldingsløsning. 

17/2-17: 2017 er godt i gang og det er også Fjellsportgruppas aktiviteter. Erland og Arve har allerede gjennomført årets første offisielle tur, til Gråhøgdbu på Venabygdsfjellet. Førstkommende helg er det tur til Romsdalen som står for tur. Minner om turprogrammet som ligger på Fjellsportgruppas hjemmesider og online-påmelding. 

21/12-16: Året 2016 nærmer seg slutten. Fjellsportgruppa har hatt god aktivitet i året som er gått. Ønsker å takke alle turkoordinatorer, turdeltakere og andre som har bidratt til dette. 9. desember ble årets årsmøte gjennomført. Det var gjennomgang av årsrapport, gjennomgang av årets turer, presentasjon av neste års turer, valg av to nye styremedlemmer og sosialt samvær som stod på agendaen. Magnus og Ida har nå gått ut av styret. Tusen takk for den jobben dere har gjort i løpet av den perioden dere har vært med. Ida og Magnus er blitt erstattet av Silje og Ingvild. Velkommen skal dere være. 

Med dette ønsker Fjellsportgruppa å ønske alle medlemmer god jul og et godt nytt år. 

24/10-16: Sommersesongen er over og vinteren nærmer seg. Håper alle har begynt å se på mulighetene for å stå på ski og noen har kanskje allerede prøvd dem. Minner om årsmøte i Fjellsportgruppa fredag 9. desember klokken 7 på fabrikken. Vi legger opp til en sosial kveld og håper så mange som mulig har anledning til å delta. Se eventuelt våre facebooksider for mer informasjon. 

27/8-16: Sommeren er i ferd med å gå over til høst. Høstfjellet er i ferd med å overta. Håper alle våre medlemmer har hatt en flott sommer med mange flotte turer. Nå i sommer har det vært gjennomført flere planlagte fellesturer. Tur til Vendalen, sykkelsamling på Skeikampen og tur til Torfinnsbu i Jotunheimen. Det er ingen planlagte turer i regi av Fjellsportgruppa nå i høst, men benytt vår facebookgruppe om du ønsker å få med deg noen på tur. Med en gang den første snøen gjør sitt inntog, og det blir muligheter for å stå på ski igjen, er det sannsynligvis mange som ivrer etter å komme seg ut. 

22/5-16: Vinteren er i ferd med å gå over til sommer i lavlandet,met er fortsatt gode snøforhold i fjella! Fjellsportgruppa har arrangert flere turer i vinter. En av turene som tidligere har hatt størst oppslutning, Leirvassbu 1. mai, ble flyttet til Stryn grunnet dårlig vær i Jotunheimen. 17. mai helga var årets siste planlagte tur med Fjellsportgruppa. Hallgeir og Magnus var ansvarlige for denne og turen gikk til Standalshytta i Sunnmørsalpene. Et mektig område! Selv med varierende vestlandsvær var turen en suksess! Vi går mot lysere tider og neste fellestur på turprogrammet er Midtsommerfest på hytta til Hanne i Vendalen. Vendalen er et flott fjellområde på vei opp mot Fagerhøy som ligger midt imellom Gålå og Skeikampen.  Her vil det bli muligheter for diverse utendørsaktiviteter, som sykkelturer, kajakkpadling, fiske og gåturer. Sjekk ut turprogrammet! 

Selv om vår går over mot sommer er det lenge igjen av skisesongen for de som er glade i det og mer farbare fjellveier gjør adkomsten enklere. Er du lysten på en tur så sleng ut en forespørsel på våre Facebook-sider så er det stor sannsynlighet for at du får med deg andre. 

19/4-16: Årets tur til Leirvassbu nærmer seg! Det er allerede godt med påmeldte. Ta kontakt med Magnus Esberg eller Geir Sandbakken om du ønsker å bli med. Leirvassbu byr på topper og turterreng for alle nivåer. Er du usikker på snøforholdene kan du ta en titt på webkameraet deres http://www.ton.no/no/leirvassbu-fjellstue/webkamera. Forholdene ser lovende ut! Bli med da vel! 

30/3-16: Det er fortsatt mulig å søke om dekning av kurs i regi av DNT. Kravet for at man skal kunne få dekket kurs er at en ønsker å være turkoordinator for en eller flere turer i fjellsportgruppa. Send inn en søknad til Fjellsportgruppa ved Bjørn Olav Sunde på mail bjorn@hafjellresort.com på hvorfor og hvilke(t) kurs du ønsker! 

30/3-16: Turen til Torfinnstindene i august  er nå full! Riktig dato for denne turen er 13.-14. august. Det er mulig å sette seg på venteliste om man ønsker det. Ta da kontakt med Martin Greger Johansen eller Erlend Sørnes på erlendsornes@gmail.com.                          

Klikk her for å skrive tekst.