God påske!

Klar for påske!
Klar for påske! Foto: Ragnvald Jevne

DNT Lillehammer har forberedt påsken! 

DNT Lillehammer har forberedt påsken. Våre tre selvbetjente hytter, Vetåbua (Fåvangfjellet), Djupslia (Øyerfjellet) og Vestfjellhytta ​​​​​​​(Gausdal Vestfjell) er nå godt utstyrt med proviant. Alle tre hyttene er en del av DNTs unike nettverk, og vi ønsker velkommen til fjells.

Våre ubetjente hytter, Skjellbreidhytta (Fåberg Vestfjell), Kittilbua (Gausdal Vestfjell) og Lyngbua (Øyerfjellet) er også forberedt på påsken. Disse hyttene er uten proviant, så her må du bære maten selv. Med DNTs standard nøkkel er det store muligheter til en opplevelsesrik påske!

Krobua ved Mesnaelva i Lillehammer har egen nøkkel, og kan leies ved henvendelse til Vandreskoen i Mesnasenteret på Lillehammer.  

Klikk her for å skrive tekst.

Påskeproviant
Påskeproviant
Klopper til Jotunheimstien
Klopper til Jotunheimstien

Bildene fra Vestfjellhytta i Gausdal Vestfjell (Langsua) er fra dugnaden fredag 7. april 2017. Vestfjellhytta er uten vegforbindelse, og forsyninger og annet utstyr må fraktes inn på vinterføre. Derfor har vi fått fraktet inn en kano som vi tror vil bli en berikelse for alle som besøker Vestfjellhytta på sommertid. I tillegg fraktet vi inn flere klopper (gangbaner) til Jotunheimstien, primært for å forbedre strekningen mellom Vestfjellhytta og Liomseter sommeren 2107.  Klargjøring for påsken var likevel hovedoppgaven. Velkommen til fjells!

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Ragnvald Jevne 8. april 2017