Styret i Fjellsportgruppa 

Styret i fjellsportgruppa består av følgende:

Øyvind Hasli - Leder
Jeg kommer fra Eina på Toten, og bor og jobber på Lillehammer. Jeg er glad i toppturer og overnatting ute. Mitt beste turminne er fra en topptur på fjellski der jeg kruser ned Smørstadbreen i kveldssola. Jeg liker å gå skirenn og delta i sykkel- og løpekonkurranser. 

Ingvild Morken
Oppvokst på Dalholen i Folldal med Rondane og Dovrefjell som nærmeste leikeplass. Ski og friluftsliv har hele livet vært min lidenskapelige interesse, alt fra langrenn, fjellskiturer, toppturer til jakt og teltliv. På sommeren er fjellet like fint både på beina og sykkel. Jeg flyttet til Lillehammer på grunn av jobb og flotte skimuligheter og trives bra, selv om vi mangler  et ordentlig fjell her. en mye kan nås med en times biltur!

Terje A. Wad-Gylterud - ansvarlig for risikoskjema og fellesutstyr
Kommer opprinnelig fra Vestfold (Holmestrand), men har bodd i Lillehammer siden 2010. Innen fjellsport er jeg mest interessert i toppturer, og da aller helst topper over 2000 meter. Det enkle frilufstliv er også å foretrekke, med telt og fiskestang. Idrett og frilufstliv har alltid vært mine lidenskaplige interesser. Særlig sykkel, men også løping og langrennski. 

Erlend Øien Sørnes 
Oslogutt som flytta til Lillehammer i 2012  for å komme nærmere fjell, snø og ski. Jeg er primært interessert i toppturer både sommer og vinter. Målet er å ta alle 2000-metringene i Norge. Dette gjør at Jotunheimen står mitt hjerte nært. I tillegg til friluftsliv er jeg også svært langrennsinteressert.

Knut Storvik

Kathrine Lunde Solbraa - webansvarlig
Jeg har vokst opp i Oslo men har hele livet tilbragt mye tid på familiehytta og Øyerfjellet. Etter mange år med pendling til fjellheimen, så fulgte jeg slekters gang og flyttet til Lillehammer i 2010. Det er fantastisk å bo nærmere fjellet. Jeg er glad i å bruke fjellet i hverdagen men også reise på lengre turer i helgene. Fjellet er det aller beste stedet å være, enten med ski under beina på topptur, på stisykkelen eller på løpetur.