Turkomitéens turer for folk flest

Turkomitéen i DNT Lillehammer har et variert program. Målgruppa vår er i hovedsak voksne som liker å å på tur, og som gjerne vil gå sammen med andre. Vi synes det er hyggelig om ungdommer også vil være med. Turlederne våre har god kunnskap om de områdene vi går i, og vi mener det er både interessant og trygt å være med oss på tur.

Turkalender:

.

UTSTYR

På dagsturer og kveldsturer tar du med sekk, sitteunderlag, matpakke, drikke og skift. Til overnattingsturer trenger du selvsagt mer, avhengig av årstid og om det er overnatting i betjent eller selvbetjent hytte. Pakkeliste finner du på dnt.no. Søk etter pakklister. Du kan selv skrive ut turkart på norgeskart.no. Mange av DNTs ruter på ut.no kan lastes ned som GPS-ruter. Spør turleder om kartvalg.

PRIS

Dagsturer er som regel gratis. Prisen på andre turer regnes ut av turleder etter deltakerantall. På overnattingsturer betaler turdeltakerne vanligvis hver for seg direkte på hytta. Når vi bruker privatbiler, spleiser alle på drivstoffutgiftene med 3 kroner per kilometer som utgangspunkt. På noen turer kreves påmeldingsgebyr. Dette gebyret refunderes hvis DNT avlyser turen.

ANSVAR

Turdeltakere deltar på turer og arrangementer i regi av DNT Lillehammer på eget ansvar. Vi forutsetter at deltakerne har egen forsikring / reiseforsikring.

OPPMØTE

Tid og sted er oppgitt i turbeskrivelsen. Når det står avreise fra Håkons Hall, mener vi parkeringsplassen mellom hallene og Nordsetervegen. Turene er åpne for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer.

PÅMELDING

Hvis påmelding er nødvendig, er dette oppgitt i turbeskrivelsen. Med færre enn fire påmeldte til helgeturer, kan turen bli avlyst.

MER INFORMASJON

På nettsiden og Facebook får du utfyllende informasjon om turene våre og endringer.

På www.ut.no er det kart og turbeskrivelser.