Vilkår for deltakelse på våre turer

Velkommen med på turer og aktiviteter!

Turene er åpne for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Påmelding

Hvis påmelding er nødvendig, er dette oppgitt i turbeskrivelsen. Med færre enn fire påmeldte til helgeturer, kan turen bli avlyst.

Forsikring

Turdeltakere er med på turer og arrangement i regi av DNT Lillehammer på eget ansvar. Vi forutsetter at deltakerne har egen forsikring/reiseforsikring.

Betaling

Dagsturer er som regel gratis. Prisen på andre turer er oppgitt i turbeskrivelsen eller regnes ut av turleder etter deltakerantall. Når vi bruker privatbiler, spleiser alle på bensinutgiftene. Vi benytter 3 kr pr. km som utgangspunkt for beregning av bensinspleis.

Utstyr

På dagsturer og kveldsturer tar du med sekk, sitteunderlag, matpakke, drikke og skift. Til overnattingsturer trenger du selvsagt mer, avhengig av årstid og om det er overnatting i betjent eller selvbetjent hytte.