Stisykkelsamling og sosialt samvær i Trysil - Fredag 28. til søndag 30. juni

30. juni
Voksne, Fjellsportinteresserte
DNT fjellsport Lillehammer, DNT Lillehammer
Trysil og Engerdal (se kart)

Lørdag: Sykling i Gullia og på opparbeidet stinett i alpinanlegget. Søndag: Stitur i Trysil. Selve turen er gratis, men deltagere må selv ordne og betale egen overnatting. Hyttefordeling og annen koordinering på facebookgruppe.. Vi koordinerer også felleskjøring fra Lillehammer på Fredag.

Nødvendig utstyr: Stisykkel, hjelm og helst knebeskyttere.

Krav/ferdigheter til deltaker: Deltaker skal ha syklet noe sti tidligere.

Oppmøtested: Circle K Strandtorget Fredag kl 16:00 for felleskjøring. Oppmøte i Trysil på Lørdag: Utenfor Alpingrenda kl. 10.00.

Påmeldingsfrist: 14. juni. Maks 20 deltakere

Turkoordinator: Hallgeir Engen tlf:959 62 448, e-post: hallgeir@engenweb.com og Guro Håvardsrud, tlf: 415 79 975, e-post: dagalironja@yahoo.no

Stisykkelsamling og sosialt samvær i Trysil - Fredag 28. til søndag 30. juni

Turledere: