Våre hytter

Alle gjester må forhåndsbestille plass på hytta. Det er ikke mulig med drop-in.

Fra 15. desember 2021 er regelen om én meter mellom de besøkende gjeninnført. «Meteren» gjelder ikke egen husstand/kohort.

På DNT Lillehammers hytter tar vi ikke imot besøkende som ikke har forhåndsbestilt. Dette gjelder inntil videre. Obligatorisk forhåndsbestilling gjelder ikke ved uvær eller ved risiko for liv og helse. Praktiser god hånd- og hostehygiene. Ta med håndsprit til eget bruk.

Hyttene er åpne for gjester som forhåndsbestiller overnatting gjennom bookingløsningen.  Antall senger som kan forhåndsbestilles  er færre enn til vanlig, slik at det ikke skal bli for mange gjester på hyttene samtidig.

Vi minner om at syke personer ikke skal legge ut på tur, men holde seg hjemme.

Dersom det oppstår smitte på våre hytter, har den smittede selv ansvar for å varsle sine nærkontakter. Det er svært viktig å varsle foreningen på e-post lillehammer@dnt.no, slik at vi kan formidle beskjed til øvrige gjester som har vært på hytta.


Se den enkelte hytteside under.


Vestfjellhytta

Selvbetjent

Antall senger: 18

Se kart og mer info på UT.no

Vetåbua

Selvbetjent

Antall senger: 16

Se kart og mer info på UT.no

Krokbua

Ubetjent

Antall senger: 6

Egen nøkkel, må bestilles.

Mer info om hytta på UT.no

Kittilbua

Ubetjent

Antall senger 7

Mer info på UT.no

Skjellbreidhytta

Ubetjent

Antall senger: 7

Mer info om hytta på UT.no

Djupsli

Selvbetjent

Antall senger: 18

Mer info om hytta på UT.no

Lyngbua

Ubetjent

Antall senger: 5

Mer info på UT.no


På landsbasis har DNT-hyttene  innført forhåndsbestilling av senger. Lenke til booking-løsningen finnes under beskrivelsen av de enkelte hyttene på UT.no.  MER INFO OM BOOKING HER.

Videoen viser ei jente på 10 år som går sammen med far på en "miniSAGA-tur" til Djupslia og videre til Vetåbua. Vi får et godt innblikk, særlig fra Djupslia og hva vi kan finne på der. Videoen viser også landskapet og glimt fra turen på Rondanestien. 

På østsida av Gudbrandsdalen har vi de selvbetjente hyttene Vetåbua i Fåvangfjellet og Djupslia i Øyerfjellet. De ligger ved Rondanestien, på strekningen Lillehammer-Rondane. Den ubetjente Lyngbua ligger lenger inn i Øyerfjellet. 

Krokbua er ei bynær hytte ved Mesnaelva, og brukes mye av Barnas Turlag, men er også tilgjengelig for andre.  NB: Krokbua har egen nøkkel, og må bestilles.

På vestsida har vi de ubetjente hyttene Skjellbreidhytta i Fåberg Vestfjell og Kittilbua i Gausdal Vestfjell.  

Vår nyeste hytte er den selvbetjente Vestfjellhytta i Gausdal Vestfjell. Den ble åpnet høsten 2015, og ligger ved Jotunheimstien, på strekningen mellom Kittilbu og Liomseter.

Enkleste adkomst til Vestfjellhytta om vinteren er fra Synstgardseter vest for Øvre Svatsum i Vestre Gausdal. Om sommeren er beste adkomst fra Vetafjellet (høyeste punkt på Revsjøvegen) når du skal til Vestfjellhytta.