Overnattingstur til Vestfjellhytta

21. september kl. 10:00
Fellestur, Fottur, Vestfjellhytta
Arrangører
Barnas Turlag Lillehammer, Barnas Turlag Gausdal , Barnas Turlag Øyer , DNT Lillehammer
Langsua (Huldreheimen) (se kart)

6i tar turen til Vestfjellhytta og overnatter. Det er mellom halvannen og to timer å gå. Vestfjellhytta ligger godt til med flott utsikt mot vest og nordvest mot fjellet Nordre Langsua.

Utstyr: Tursekk, lakenpose/sovepose, mat,  toalettsaker, klesskift og termos

Oppmøte: Cirkle K Strandtorget kl. 10.00 eller ved  Revsjøvegen Vestre Gausdal kl. 11.00

Påmelding: Innen 16. september via våre nettsider, begrenset antall plasser. Medlemmer i DNT/ Barnas turlag prioriteres framfor ikke-medlemmer. Meld deg gjerne inn her. Både barn og voksne må meldes på.

Barn må være i følge med foresatte, se vilkår for deltakelse på tur.

Veileder: Barnas Turlag Lillehammer; Sigrid Skjølås tlf. 482 58 970

Overnattingstur til Vestfjellhytta