75-års jubileumsfeiring

Denne høstkvelden samles medlemmer, tillitsvalgte, turledere, beisere, vedhoggere, stirenskere, utedotømmere, venner og supportere av DNT Lillehammer for å feire at vi fyller 75 år.

Vi får besøk av generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang og vi vil vise en rykende fersk film om foreningen med glimt fra alle de ulike aktivitetene vi driver med. På programmet ellers står hilsninger fra inviterte gjester og underholdning av unge krefter. Og selvfølgelig kaffe, bløtkake og en hyggelig prat!

Skulle du ikke rekke hjem fra jobb denne dagen, eller ønsker å slippe og lage middag, gir hotellet tilbud om kjøp av deilig viltgryte fra kl. 16.30. Det koster 295 kroner. Du krysser av for om du skal ha middag når du melder deg på. Bursdagskvelden fra kl. 18.00 er ellers gratis.

Det er plass til 120 deltakere og det blir avvikling, plassering og sosial omgang etter de aller beste koronnaregler.

Vi håper å treffe mange av DNT Lillehammers medlemmer og frivillige.

Arrangementet er nå fullt.

75-års jubileumsfeiring

Torsdag 22. oktober, kl. 18.00 - 21.00 DNT Lillehammer fyller 75 år og vi inviterer til hyggelig og gratis bursdagsfeiring på Scandic Lillehammer hotell. Denne høstkvelden samles medlemmer, tillitsvalgte, turledere, beisere, vedhoggere, stirenskere, utedotømmere, venner og ...

Turleder:

• Elisabeth Hasselknippe