Tur til Krokbua, hvor vi spiser kveldsmat sammen

Fellestur

Dato
15. april kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel
Arrangør
DNT Lillehammer
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Kroken/Kanalen kl. 18.00

Turen går inn til gapahuken ved Krokbua, hvor vi spiser kveldsmat sammen. Pga. smittevernsituasjonen må alle ha med egen mat og drikke. Turen er lett, ca. én kilometer hver veg. Det er fin gangveg nesten helt fram, men sti på slutten. 

Dette er en fin anledning til å besøke området rundt Kanalen og Krokbua. Krokbua er ei hytte som eies av Barnas Turlag i DNT Lillehammer. Hytta ligger i et friluftsområde som kan benyttes året rundt og som er lett tilgjengelig for de som vil ha et bynært turmål. 

Påmelding: seinest innen kl. 21 tirsdag kveld (14. april). Du må melde deg på på DNTs hjemmeside: lillehammer.dnt.no, eller ved å kontakte turleder. Det er begrenset antall plasser. Ta kontakt med turleder om du ikke er kjent, eller ikke kommer deg til oppmøtested på egen hånd.

Utstyr: det kreves ikke spesielt utstyr, men du bør ha sko med gode såler og kle deg etter været. Ta gjerne med en ekstra genser eller jakke.

Vi ivaretar nødvendig smittevern på våre turer, og påmelding er nødvendig.

Velkommen på tur! 

 

Tur til Krokbua, hvor vi spiser kveldsmat sammen

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Kroken/Kanalen kl. 18.00 Turen går inn til gapahuken ved Krokbua, hvor vi spiser kveldsmat sammen. Pga. smittevernsituasjonen må alle ha med egen mat og drikke. Turen er ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ingvild Storesund