Søndagstur til Balbergkampen

Fellestur

Dato
16. mai kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangør
DNT Lillehammer
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)

Fra toppen av Balbergkampen er det flott utsikt mot Lillehammer! Balbergkampen, 670 meter over havet, er Lillehammers «byfjell». I tillegg til å nyte utsikten fra toppen kan du gjerne prøve huska, som har blitt et yndet fotomotiv. På toppen står det også en gapahuk, som DNT Lillehammer satte opp i fjor sommer.

Det er mange ulike traséer opp, men på denne turen velger vi én av de korteste, og tar ev. en annen rute ned. Turen til toppen er ca. 1,5 -2 kilometer, og det er en del stigning. Vi tar nødvendige pauser underveis og en god rast på toppen.

Oppmøte: søndag kl. 11.00 på parkeringsplassen ved bommen innerst i Balbergskaret. Ta kontakt med turleder om du ikke er kjent, så gjør vi nærmere avtale.

Utstyr: turen går på sti, så det er fint med gode sko. Det kan være lurt å ha med en ekstra genser eller jakke. Ta med egen drikke og litt mat, om du ønsker noe å spise.

Påmelding: du må melde deg på på DNTs hjemmeside: lillehammer.dnt.no, eller ved å kontakte turleder. Påmeldingsfrist er kvelden før tur, innen kl. 21.00. Det er begrenset antall plasser. Ta kontakt med turleder om du ikke er kjent, eller ikke kommer deg til oppmøtested på egen hånd.

Vi ivaretar gjeldende smittevernhensyn. Velkommen på tur!

 

 

Søndagstur til Balbergkampen

Fra toppen av Balbergkampen er det flott utsikt mot Lillehammer! Balbergkampen, 670 meter over havet, er Lillehammers «byfjell». I tillegg til å nyte utsikten fra toppen kan du gjerne prøve ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ingvild Storesund