Helgetur langs Kyststien fra Stavern

Fellestur

Fra dato
20. mai kl. 08:00
Til dato
22. mai kl. 22:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Overnattingstur
Arrangør
DNT Lillehammer
Dette arrangementet har allerede startet!

Helga 20. - 22. mai. Fellestur. Vi følgeri kyststien fra Stavern gjennom forskjellig natur fra svaberg, sandstrender og delvis gjennom skog og turveier til rullesteinstranda Mølen.

Fredag

Turen starter fredag morgen med tog fra Lillehammer til Larvik og videre med buss til Stavern, hvor vi skal bo på Stavernodden fyr rett utenfor Stavern.

Lørdag

Lørdag morgen går vi fra Stavern langs kyststien til Bruvall Gård hvor vi skal overnatte i hytter/leiligheter.

Søndag

Etter frokost søndag går vi videre langs kyststien til Nevlunghavn og videre til rullesteinsstranda Mølen, hvor vi blir hentet i buss og kjørt til Larvik. Tog tilbake til Lillehammer.

Totalt lengde på turen er 33 km fordelt på to dager, ca. 6 timers gange hver dag.

Deltakerne må ha med egen mat til frokoster og niste for 2 dager. Lakenpose/sengetøy for overnattinger og frakte dette med seg hele turen. Gode sko til å gå langs svaberg og skog. Fysisk form til å gå turen etter turleders tempo.

Anbefalt lesing er denne artikkelen på Visit Vestfold.

 

Kostnader

2 overnattinger, 2 middager m/ dessert og kaffe, frokost og nistepakke dag 3, båtskyss tur/retur Stavernsodden fyr og minibuss Mølen-Larvik. Tog til og fra Lillehammer. Felleskostnader til DNT. Totalt blir dette 2500,- per person.
Dette inkluderer ikke togbiletter til fra Lillehammer og buss fra Larvik til Stavern. Minipris koster 249 hver vei og ordinær pris er 800,- hver vei. Turdeltakerne må selv bestille togbilletter i tide. Vær obs på at kostnader og dermed priser kan endre seg noe. 

Betaling

Av de 2500 kronene blir 200 kroner betalt gjennom påmeldingen.
2300 kroner betales med VIPPS betalingsoppfordring som sendes ut fra DNT. De som ikke har VIPPS betaler på Vandreskoen.
Togbilletter og buss fra Larvik-Stavern betales av turdeltakerne.

Refusjon 

Det gis full refusjon minus påmeldingsavgiften hvis DNT avlyser eller sykdom med legeattest. Det gis ikke refusjon hvis deltakerne har reiseforsikring. Vi anbefaler reiseforsikring i tilfelle uhell og ulykker. 
 

Her er timeplanen  per mars. 

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Vivian Andersen