Kveldstur til Sundgården

DNT Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)

Torsdag 12. mai kl. 18.00-20.00

Vi følger pilegrimsleden til idylliske Sundgården. Dette er en kort tur (ca. 700 meter én veg), men de som ønsker en lengre tur kan få det! For de som ønsker en kort tur, går vi inn til Sundgården, hvor vi ser på området og spiser kveldsmat sammen. De som ønsker en lengre tur, tar en runde for å møte våren i skogen og ved Lågen, før begge gruppene møtes for en liten rast ved Sundgården. Vi er to turledere og kan derfor dele gruppa.

Oppmøte: torsdag kl. 18.00 ved parkeringsplass ved Høgskolen i Innlandet (den nederste, gruslagte parkeringsplassen, like ved undergang under E6). Ta kontakt med turleder om du ikke er kjent, så gjør vi nærmere avtale.

Påmelding: Du må melde deg her på denne siden, eller ta kontakt med turleder innen turen starter.

Utstyr: turen går på sti, så det er fint med gode sko. Det kan være lurt å ha med en ekstra genser eller jakke. Ta med egen drikke og litt mat, om du ønsker noe å spise.

Velkommen på tur!

Kveldstur til Sundgården

Torsdag 12. mai kl. 18.00-20.00 Obs! Ikke glem at denne turen går på torsdag, og ikke tirsdag som er mest vanlig for kveldsturene.  Vi følger pilegrimsleden til idylliske Sundgården. Dette ...

• Ingvild Storesund