Historisk vandring fra prestegården i Øyer

Fellestur, Fottur, Formiddagstur, Aktiv I 100
Øyer Turlag, DNT Lillehammer
Lillehammer-Rondane (se kart)

Vi går en runde på ca. 2 timer og stikkord er Gamle Tingberg, Kongevegen, Klokkergården og Prestegården.
Det er lurt å ta med en vannflaske. Det er en lett runde som går på veg og sti, noe stigning og ca. 3,5 km.
Etter turen er det anledning til å kjøpe "kaffe og kake" i prestegården, hvor det også er en utstilling av lokale kunstnere.

Turledere: Olav Tjønntveit, tlf. 9765 0 445 og Kari Torp Manengen, tlf. 930 95 483.

Historisk vandring fra prestegården i Øyer

Søndag 12. juni. I forbindelse med "Junidager i Øyer Prestegård" inviterer turistforeningen til en historisk vandring fra prestegården. Vi går en runde på ca. 2 timer og stikkord er Gamle ...