Kajakktur på Hvaler

Fellestur, Padletur, Hvaler, Kajakk
DNT fjellsport Lillehammer, DNT Lillehammer
Oslofjorden (se kart)

I samarbeid med Lillehammer ro-og kajakklubb så blir det denne helga tur til idylliske Hvaler, nærmere bestemt Storesand like ved Skjærhalden. Her etablerer vi teltleir og turene bestemmes etter vær-og vind og deltakernes ønsker. Har du ikke utstyr selv, kan dette lånes av kajakklubben såfremt man er medlem.

Det blir selvsagt grillvær, så vi satser på grilling både fredag og lørdag.

Utstyr: Kajakk m/åre, flytevest, spruttrekk, kajakktralle (kan lånes) utstyr for overnatting i telt.

Kart: Skjærgårdskart Hvaler sør

Vanskelighetsgrad: Middels

Krav til deltaker: Grunnkurs hav eller tilsvarende.

Helgene før denne turen arrangerer LRKK og DNT Lillehammer padlekurset Grunnkurs hav.  DNT ung har også Grunnkurs hav lørdag 9. og søndag 10. juni

Avreise: CK Strandtorget, fredag 15.juni kl 15

Påmeldingsfrist: Søndag 17. juni

Turkoordinator: Hanne Jarmann Larsen; hja-lars@online.no; 91334218

På samlinger har vi ikke turleder, men turkoordinator. Oppgaven til turkoordinator er å organisere samlingen (tid og sted). Turkoordinator vil ikke kunne ha oversikt over hvor den enkelte deltaker er til enhver tid. Deltakerne må selv vurdere sine ferdigheter, og den enkelte har ansvar for seg selv og sikkerheten under turen.

Kajakktur på Hvaler

Turleder: