7-fjellstur Lillehammer lørdag 8. september 2018

Arrangement

Dato
8. september 2018 kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Dnt-Topp7, 3/7-Toppstur, 7-Fjellstur, Topp7
Arrangør
DNT Lillehammer
Turområde
Lillehammer-Rondane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er lørdagen for langtur over topper i Lillehammer- og Øyerfjellet. Velg mellom tre løyper og gå i ditt eget tempo. Alle turene har start og mål på Pellestova. Alle må registrere seg før start for å få deltakerkort. Alle som deltar er med i trekningen om ti flotte premier.

7-fjellsturen (27 km): Turen går i en stor runde over de 7 toppene Hafjell, Slåseterfjell, Nevelfjell, Nyseterhøgda, Kriksfjell, Hitfjell og Veslefjell. Beregn 7 timer på turen.

5-fjellsturen (20 km): Følger samme rute som 7-fjellsturen over de fire første toppene, men tar deretter en snarveg over Reinsfjell.

3-fjellsturen (8 km): For de som ønsker en kortere tur, er dette et godt alternativ. Turen går over Hafjell, Slåseterfjell og Nevelfjell.

  • Start: mellom kl. 9 - 11
  • Pris: Ingen startkontingent
  • Påmelding:  ved start på Pellestova (forhåndspåmelding ikke nødvendig).

Klikk her for mer informasjon om arrangementet.  Buss fra Håkons Hall kl 0830 og fra Høgskolen HINN kl 0845 . Dersom du skal ha busstransport, må du bestille plass her.

Beskrivelse av 7-fjellsturen. (Kart og beskrivelse kan skrives ut og tas med på turen).

7-fjellstur Lillehammer lørdag 8. september 2018

Dette er lørdagen for langtur over topper i Lillehammer- og Øyerfjellet. Velg mellom tre løyper og gå i ditt eget tempo. Alle turene har start og mål på Pellestova. Alle ...

Kontaktinformasjon:

  • Tom Harald Hansen
  • Tlf. 976 96 460