Rebekkalogen med stor gave til DNT ung Lillehammer

Ungdomsgruppa mottar gaven fra Rebekkalogen. Fra venstre: Ingebjørg Koppang, Lasse Mikalsen, Tom Harald Hansen og Elin Holen Stenersen. Foto: Karen Inger Aarnes

Hyggelig anerkjennelse av ungdomsgruppas aktivitet - og inspirasjon til videre arbeid

Rebekkaloge nr. 30, Sigrid Undset, tildelte på sitt møte tirsdag den 1. oktober 2019 kr. 20 000 til Den norske Turistforening v/DNT ung Lillehammer. Det er Logen sitt ønske at pengene blir brukt i arbeidet med å fremme vennskap og gode naturopplevelser for ungdom i aldersgruppen 13-26 år.

Lasse Mikalsen, styreleder i DNT ung Lillehammer, mottok og takket for gaven med stor glede.

Han sa at de ville bruke pengene på det enkle, tilgjengelige og nære friluftslivet for ungdommer.

Planen er å utvikle dagens ukentlige tilbud "Lillymandag" og gjennomføre prosjekt der unge i den videregående skolen er målgruppa. Prosjektet skal omhandle hele prosessen med planlegging og gjennomføring av turer for ungdom. De skal lære om hva som kreves av god planlegging og kvalitetssikring for gode og trygge turer i skog og fjell.

DNT ung Lillehammer har i dag om lag 300 medlemmer i alderen 13-26 år og arrangerer varierte turer, som skal gi naturopplevelser for livet. Ingebjørg Koppang overrakte diplomet fra Rebeccalogen om bevis på gaven og sa at hun var trygg på at pengene blir forvaltet på en god måte.

Skrevet av Ragnvald Jevne 17. oktober 2019