Turprogram 2020 for DNT Lillehammer

Det trykte turprogrammet ble distribuert til medlemmer fredag 10.01.20

En fin trykksak ble sendt ut til medlemmer av DNT Lillehammer fredag 10. januar 2020. Heftet inneholder planlagte turer og aktiviteter for hele året.

Det er viktig å sjekke at distribusjonen har gått som planlagt. Dersom du er medlem, og oppdager at du ikke har mottatt heftet 10. januar (eller i løpet av få dager uka etter), du ta kontakt med DNT Lillehammer på e-post lillehammer@dnt.no.

Heftet er distribuert etter medlemslister ved årsskiftet 2019/2020. Det betyr at heftet også er sendt til enkelte personer som ikke har betalt medlemskontingent for 2020. DNT Lillehammer oppfordrer alle til å betale medlemskapet så snart som mulig for å støtte arbeidet vårt for friluftslivet.

Det hender at det skjer endringer i programmet. Derfor anbefaler vi alltid å sjekke turkalenderen på nettsida.

I det trykte turprogrammet er det enkelte turer som ikke er beskrevet detaljert, som for eksempel formiddagsturene under vignetten aktiv i 100. De blir presentert på nettsida når sesongen nærmer seg.

God tur i 2020!

Skrevet av Ragnvald Jevne 10. januar 2020