Krokbua er tilgjengelig for utleie

Krokbua

Velkommen til idylliske Krokbua - et flott sted for barnefamilier!

Utleien organiseres av forretningen Vandreskoen på vegne av DNT Lillehammer, tlf. 61 26 20 02 (e-post info@vandreskoen.no).

Krokbua har egen nøkkel, som må hentes med personlig frammøte hos Vandreskoen, Mesnakvartalet 10, Lillehammer. Det er mulig å leie Krokbua ett eller flere døgn i strekk. Det er en fast pris pr døgn. Krokbua leies ut som en enhet, det vil si at de som leier, disponerer hele hytta.

• Medlemmer betaler kr 500,- pr døgn.
  • Ikke-medlemmer betaler kr 800,- pr døgn.

Skoleklasser og barnehager kan leie Krokbua. Hytta kan også leies i forbindelse med fødselsdager/barnebursdager. Ta kontakt med Vandreskoen for informasjon om pris for dag, kveld eller døgn.

Korona-epidemien gir oss visse utfordringer. Når smittevernreglene følges, er det kurant å leie Krokbua. Vi forutsetter personer med luftveissymptomer ikke skal leie hytta. Alle må dessuten praktisere god hånd- og hostehygiene.

Krokbua er ei lita hytte med fire brede køyesenger. Når de som leier hytta tilhører samme husstand, er det sengeplass til sju/åtte.

Gjestene skal ta med eget sengetøy/sengesett for overnatting. Lakenpose eller sovepose er tillatt. Det nye er at gjesten må ha med eget putevar i tillegg.

Ved Krokbua er det utedo. Den er nå låst og kun tilgjengelig for de som leier Krokbua.

Inntil videre har vi dessverre ikke funnet en løsning for utleie av kanoer som tilfredsstiller gjeldende smittevernregler. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter hvert om bruk av kanoene.

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Ragnvald Jevne 14. mai 2020