Ny leder i DNT Lillehammer

Styret i DNT Lillehammer i 2016. Fra venstre: Erik Hansveen, Bjørn Olav Sunde, Henning Holmbakken, Tom Harald Hansen, Jostein Synstrud, Kristin Halla, Torbjørn Monset, Stine Thallaug Dalane, Elisabeth Hasselknippe, Ingvill Helset og Andrea Godberg-jensen. Foto: Erland Flaten

Mangeårige styreleder i DNT Lillehammer, Ragnvald Jevne, takket av etter 13 år i vervet på foreningens årsmøte onsdag. Ny leder er Tom Harald Hansen.

- DNT Lillehammer takker for din store innsats og sterke engasjement gjennom mange år. Turgåere og friluftsfolk setter svært stor pris på den solide jobben du har gjort, og du har vært en inkluderende og positiv leder, sa Ragnhild Angard Wefling under årsmøtet for DNT Lillehammer.

Ranvald Jevne ble utnevnt til æresmedlem.

Også Ragnhild Angard Wefling og Kari Birkeland gitt ut av styret i går. Nye i styret er Stine Thallaug Dalane fra Svingvold, Kristin Halla fra Brøttum og Elise Solberg Løvlund fra Øyer.

Ny styreleder er Tom Harald Hansen, som har flyttet til Lillehammer fra Gjøvik. Han har i flere år jobbet med økonomi og ledelse i industribedriftene på Raufoss, vært medlem i DNT siden 60-tallet og er en ivrig friluftsmann.

Skrevet av Erland Flaten 14. mars 2016